oculus, polecam triflexa - nawet jakbys maił w serwisie zapłacic za montaz naprawde sie opłaca. A, że jak piszesz jestes roztargniony....i pewnie nie raz bys zostawił antenke na dachu.....to pewnie by Ci tylko drucik został po antence.
[O1] dziwny dźwięk przy skręcie
Zwiń
X
-
Wymieniałem wczoraj przegub i efekty dźwiękowe "przed" przypominały raczej klekotanie, które znikało gdy się skręcało na luzie.Trzeba by sprawdzić czy ten odgłos występuje gdy się wrzuci luz ze skręconymi kołami ( podczas powolnej jazdy)...dla mnie to raczej łożysko lub tarcza hamulcowa..może
Komentarz
-
-
A powiedzcie mi cos takiego. Czy pedal hamulca w momencie hamowania przy maksymalnie skreconych kolach zapada sie ciut glebiej niz normalnie czy wpada tyle co przy kolach na wprost.
U mnie zauwazylem jak mam kola skrecone to pedal wpada jakby sie wlaczyl ABS. Wystarczy odkrecic pol obrotu i bierze tak samo jak przy normalnej jezdzie.
Tez mam jakis odglos z przodu i nie ma reguly, pojedyncze puk pojawia sie czasem przy cofnieciu jak juz auto sie toczy to nagle jest puk i tak samo jak rusze czasem do przodu przy skreconych kolach lekko jak auto tez juz jedzie pojawia sie puk :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KikerMaicroft Ja mialem tez jakies zgrzyty przy skrecie rozebrałem kolo dokrecilem tarcze i wszystko mineło.
Warto sprawdzic
Komentarz
-
-
mam to samo przy skrecie w lewo np. na rondzie przy delikatnym skrecaniu nic nie slychac a przy gwaltownym slychac i to bardzo juz wymienilem przeguby bo serwi niby to obstawial fakt pare dni bylo cicho, ciszej nie slyszalem tego ale teraz znowu wraca i nie mam pojecia co to takiego, czy to moze byc lozysko??????
[ Dodano: Wto 20 Sty, 09 18:10 ]
ja juz wiem co bylo przyczyna takiego terkotaniasprawa wcale nie oczywista ale udalo sie
wymienilem wszelkie elementy niby majace z tym zwiazek :/ ale okazalo sie ze po wymianie poduszki silnika wszystko ucichlo jupi :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech czy ktos z was wpadlby na to? :P pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz